Početna
 
  Kontakt
  
  O nama
  
  Foto album
  
  Zapisi sa Putovanja
  
  Jagodina Info
 
  Dokumenta
 
  Kursna Lista Komercijalne Banke
 
  Galerija Slika i Suvenira - NOVO !!!
 
  Statistika

Autentik Top Lista

Jagodina Smeštaj


Turistička
agencija
KOLUMBO JE OTKRIO AMERIKU A VI OTKRIJTE TURISTIČKU AGENCIJU ''COLUMBO''   .

OSNOVANO 1995. / ESTABLISHED 1995.
 
 

O NAMA

Turistička Agencija Columbo je započela sa radom 4. maja 1995. Od tada uspešno organizuje turistička putovanja po Evropi a naročito za zemlje romanskog govornog područija - Francuska, Italija , Španija ... Iskustvo, od sada već preko 20 godina rada , nam daje mogućnost organizovanja pravih i kvalitetnih turističkih putovanja gde je putnik na prvom mestu. Sa nama putovanja postaju nezaboravni doživljaji. Trudimo se da prenesemo što više informacija, uradimo što više obilazaka, negujemo lepa druženja koja ostaju i po završetku putovanja po čemu se naša agencija razlikuje od drugih. O tome svedoče povratne informacije koje dobijamo od naših putnika koji se opet opredeljuju za putovanja sa nama. Destinacije kao što su: Pariz, dolina Loare, Azurna obala , Rim, Firenca, Venecija, Barselona nikog ne ostavljaju   ravnodušnim .


Posebno vodimo računa o sadržajima programa putovanja, izboru hotela, autobusa za prevoz putnika, vodiča kao i o izboru subagenata za prodaju naših aranžmana na područiju Srbije. Za kvalitet naših usluga takođe garantuju i naši ino partneri koji su višegodišnjim radom stekli izuzetnu reputaciju u svojim zemljama .


Turistička Agencija Columbo je osnovala Klub putnika. Član kluba posajete nakon prvog putovanja i učlanjenjem stičete određene pogodnosti.


Pozivamo Vas da i Vi postanete član ovog kluba i uverite se da su naša putovanja nezaboravna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 ĐORĐEVIĆ-COLUMBO TRAVEL AGENCY D.O.O. | Lole Ribara 2/1 | tel/fax: 035/8-220-824 ; 065/220-82-40 | email

Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik      Autentik